Svømmehal

 

Haderslev Hallens svømmehal er beliggende på Clausensvej 1.
Der er offentlig svømning tirsdag kl. 18-21 og onsdag kl. 18-20, sauna er deværre ikke sat til, grundet Covid-19
Svømmehallen følger skolernes feriekalender.

OPDATEREDE RETNINGLINIER VEDR. OFFENTLIG SVØMNING 27/10 2020

Kære alle brugere af offentlig svømning. I forbindelse med at regeringen har udmeldt et forsamlingsforbud for grupper over 10 personer fra på mandag og 4 uger frem, også for voksenidræt, så betyder det desværre, at vi må gribe ind i offentlig svømning for voksne de næste 4 uger.

Der bliver ikke lukket ned for svømning, men der bliver en begrænsning på 9 samtidige svømmere, idet den 10 person altid vil være livredder/instruktør.

Det betyder, at kommer du som 10. svømmer til svømning, så vil du blive afvist eller bedt om at vente til en anden kommer ud.

Dette er desværre et forhold, som klubben ingen indflydelse har på, men hvis vi alle overholder de restriktioner, der nu er udstukket, så håber vi, at det “kun” vil vare 4 uger denne gang.

Haderslev svømmeklub sørger for, at der både er overfladedesinfektion og håndsprit til rådighed, og vi beder jer være omhyggelig med at bruge begge dele iht. de retningslinjer, der allerede er udstukket fra klubbens side.

Tak for jeres forståelse og samarbejde i denne tid.

Mvh forretningsudvalget/HADERSLEV SVØMMEKLUB

 

 

Opdaterede retningslinier ifm. brug af omklædning i svømmehallen på Clausensvej.

Som beskrevet i ministeriets notat omkring retningslinierne i forbindelse med Covid19 er der fortsat restriktioner og ansvar som det både påligger HIC og vores brugere at overholde og følge.

Der er opsat papir og sprit, med henblik på at man afspritter bænke og evt. skabe efter endt brug.