Svømmehal

Kære alle meget savnede brugere og foreninger.

Alt tyder fortsat på at genåbningsplanen bliver realiseret, hvilket vi er meget glade for.

 

Som udgangspunkt åbner vi i første omgang d. 21. april 2021.

 

Der åbnes uden coronapas for indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 år. Hvilke konkrete sportsgrene der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag der skal tages, forhandles af aftalepartierne på baggrund af et fagligt oplæg fra myndighederne.

 

Som det er nu vil det kun være muligt for et eventuelt kortvarigt ophold i omklædningsrum. Det betyder at med undtagelse af professionel idræt kan der stadigvæk ikke klædes om og bades. Vi opfordrer derfor til at man kommer omklædt og har påklædning med så man kan tage hjem og bade efter endt aktivitet.

 

Haderslev Idrætscenter vil være klar til at modtage de foreninger som starter op. Mht. Café HIC er denne ikke med i genåbningen den 21/4 og I vil derfor ikke kunne benytte denne. Til jeres orientering og for at undgå misforståelser skal det orienteres at café HIC efter gældende regler og restriktioner gerne må varetage forplejning af professionel idræt.

 

Vi starter op den 21/4 med åbningstider der vil blive tilpasset aktivitetsniveauet og -mængden. Derfor kan vi for nuværende ikke lave præcise åbningstider. Det håber vi naturligvis man har forståelse for, der skal dog ikke herske den mindste tvivl om at vi vil gøre alt hvad vi kan for at få jer alle sammen tilbage og skabe liv og energi omkring os og i HIC.

 

Udendørsidrætten fortsætter med de nuværende gældende regler og retningslinier.

 

Det fulde ansvar for overholdelse af retningslinier og regler ligger hos foreningen selv og de ansvarlige trænere. Dette gælder både de der varetager udendørsaktivitet og de er påbegynder indendørs aktivitet den 21/4.

 

Vi opfordrer til at man benytter sig af alle forholdsregler og overholder regler/krav til mundbind, sprit, afstand og gældende restriktioner specifikt på ens eget idrætsområde.

 

Vi står naturligvis tilrådighed med hjælp og vejledning og er man i tvivl om noget må I endelig tage kontakt til os.

 

Vi glæder os til at se en del af jer igen.

Jacob Hansen, Centerleder.


 


Haderslev Hallens svømmehal er beliggende på Clausensvej 1.
Der er offentlig svømning tirsdag kl. 18-21 og onsdag kl. 18-20, sauna er deværre ikke sat til, grundet Covid-19
Svømmehallen følger skolernes feriekalender.